Известие

Collapse
No announcement yet.

дайте съвет

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• дайте съвет

Здравейте даите малко акъл.Предната дясна врата остана заключена и сега немога да я отворя.Всички други се отключват с централното тая неще.Опитах и със ключа ама пак нестава, а като е затворена немога да сваля и кората.Имам чувстжото че несхто и пречи ватре или... незнам.Дайте савет За 164 става дума

аа

замразнала ли е или се с счупило нещо по нея ? знаеш ли ? ако е замразнала ще ти кажа как да я отвориш ..
    Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
    АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
    АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
    eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0

Comment

А честито!

Лостчето се вдига до половината и вратата не се отваря нали?
      Това стана след като я измих и на сутринта тръгнах да я отварям.Бутах вратат,блъсках с юмруци,оставих я да я нагрее слънцето,пак тресках,но не.Развих винтовете на дръжката,парчето на което седи копчето за огледалата го дръпнах и се счупи щипката.Избеснях щото шибаната дръжка нещеше да се извади в горния край и накрая я счупих и нея.От там м/у двете кори си завираш ръката... как боли не е истина като те стиснат двете кори.Стигаш криво ляво до бравата и външния край от към ламарината ще напипаш лостчетата.С копчето раздвижи централното да видиш къде мърдат лостчетата.Проблема е че се е откачила една пружинка и се застъпват две лостчета и затова дръжката остава свободна.
      Та напипваш разкаченото лостче,буташ го в единия край с централното я отключваш,сваляш бравата щочистваш от ръжда.Оста в която лагерува пружинката е ръждясала и пружинката не се завърта и затова се е откачила.От студа савсем се е одървило всичко.
      Та разглобяваш измиваш всичко с кореселин,тъпчеш хубава мека грес да не се одърви от студа и сглобяваш.
      Кори си взех за 10лв на цялата врата заедно с дръжката.Смених всичко и сега с гресирана брава вратата се отваря и затваря с един пръст да я дръпнеш и бутнеш.При мен се прееба лявата врата и влизах през дясната та беше ужас.Лятото ще разглобя и другите врати да ги почистя и гресирам за да избегна други такива преживявания.
      Успех!
      Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
      Opel Astra J
      ex:
      Alfa Romeo 164 2.5TD
      Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
      Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

въиииии.Само като го чета се плаша.иначе не е замръзнала в петрич е топло .ше се опитам да я опрая.то един път да я отворя та нататък ше е лесно

Comment

и аз имах подобен проблем като ми замръзна ама после се оправи...
          Alfa Romeo 164 2.0 TS 1996g.

Comment

не е замръзнала това е проблема

Comment

Еми щом не е замръзнала това и е шибания проблем
              Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
              Opel Astra J
              ex:
              Alfa Romeo 164 2.5TD
              Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
              Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment